Pravila za admine i igrace

Go down

Pravila za admine i igrace

Post by Kane32 on Sun Oct 09, 2016 7:35 pm

UNIFORME:
T – zelena uniforma: uniforma igraca koji ima free day.
T – crvena unifrona: uniforma igraca koji je izvrsio ubistvo.
T – ljubicasta, zuta i narandzasta uniforma: uniforma obicnih zatvorenika.
DANI:

Obican dan: Simon je glavni u zatvoru koji mora da bude u CT i naredjuje preko mikrofona i svi moraju da ga slusaju (CT i T). T moraju tacno da slusaju simonova naredjenja jer ce u suprotnom biti ubijeni, a CT moraju da pomazu simonu (paze da T ne naprave pobunu-ubiju simona) jer ce u suprotnom biti kaznjeni prebacivanjem u T. Samo simon moze da naredjuje, niko drugi u zatvoru. Na mnogim mapama postoje prolazi (kanalizacija-jail_rats, prolaz do bazena-jail_xmf, izlaz ispred kaveza-jail_assault itd.) preko kojih T mogu da napuste celije i time pobegnu od sajmona i izazovu pobunu, prolazak kroz takve prolaze moze biti kazljavan kill-om od strane CT-a samo ako simon naredi "ko izadje iz celije kill". Ako zatvorenik izadje preko busta ct ima pravo da ga kill (osim ako nije FD). Postoji puno igara koje simon moze da naredi kako bi se smanjio broj T. Samo simon moze da naredjuje, niko drugi u zatvoru. Neke od njih su:

VRSTE NAREDJIVANJA I SIMONOVE IGRE:

Simon “kaze”: primer: “simon kaze cucni”, zatvorenici moraju da cucnu inace ce biti ubijeni. Ako simon kaze samo: “cucni”, simonova naredba ne vazi i simon nema pravo da ubije T ako ne cucne. Kada simon kaze: “Simon kaze ne igramo vise simon kaze”, igra se zavrsava. Cilj T-a je da pazljivo slusa simona da ne bio ubijen.
Prva i poslednja reakcija: “Poslednja reakcija cucni”, svi T moraju da cucnu, poslednji T koji cucne bice ubijen.”Prva reakcija skoci”, prvi T koji skoci bice ubijen.
Glavnih gradova: simon kaze: “Koji je glavni grad Rusije?”, zatvorenici trebaju da odgovaraju na chatu i prvi koji tacno odgovori moze da odabere broj igraca koji simon kaze (maksimalno 3 T) i oni ce biti ubijeni. Cilj T-a je da brzo razmislja i prvi tacno odgovori na pitanje da bi on mogao da bira nekoga ko ce umreti, jer u suprotnom drugi T koji odgovori prvi tacno moze da izabere njega da bude ubijen.
Kviz (tacno-netacno): simon kaze: ”Ko misli da je moskva glavni grad Ukraine neka stane na plavi sto, ko misli da nije neka stane na crveni.”, svi T moraju da stanu na jedan od stolova inace ce biti ubijeni i grupa koja je netacno odgovorila na pitanje (stala na pogresan sto), bice ubijena. Cilj T-a je da brzo razmislja i ta stane na tacnan sto kako bi preziveo.
Fudbal: Igraju dva T 1:1 ili dve ekipe T 2:2,3:3,4:4...Simon naredi do koliko se igra i mec pocinje, team T koji izgubi bice ubijen. Cilj T-a je da da gol protivnickoj ekipi da bi preziveo.
Plivanje, Trke kolima i trcanje: Terori plivanju u bazenu. pre nego sto simon da znak da T krenu, mora da naredi nacin plivanja i broj ubijenih: “plivate do tamo i nazad, poslednja 2 ubite”. U ovom slucaju poslednja 2 T bice ubijena. Sajmon moze da naredi:”Plivate do tamo, ostavite sprej-tag i vratite se nazad”.T su obavezni da plivaju do suprotne strane bazena, tamo ostave spray-tag i vrate se nazad, u ovom slucaju ko ne ostavi sprej bice ubijen. Trke kolima i trcanje slicno je kao i plivanje, razlika je sto se odvija na kopnu a plivanje u vodi. Cilj T-a je da sto pre stigne do cilja da bi preziveo. Ako simon naredi da je ZABRANJENO KUPOVATI SPEED, tad' T ne sme da kupi speed, jer moze CT da ga kill-a.
Skakanje u dalj- trambolina: T skacu u dalj, T koji najmanje skoci bice ubijen. Cilj T-a je da skoce sto dalje da ne bi bili ubijeni. Ako simon naredi da je ZABRANJENA KUPOVINA SLABIJE GRAVITACIJE, tad' T ne sme da kupi gravitaciju jer moze CT da ga kill-a.
KZ-KREEDZ: T skacu i slicno trce, poenta je da stignu prvi. Teror koji stigne drugi bice ubijen. Ako simon naredi da je ZABRANJENA KUPOVINA SLABIJE GRAVITACIJE, tad' T ne sme da kupi gravitaciju jer moze CT da ga kill-a.
Deathrun: T prelaze stazu na kojoj su zamke koje simon aktivira. Cilj T-a je da predju stazu i ostanu zivi. Ako simon naredi da je ZABRANJENA KUPOVINA SLABIJE GRAVITACIJE, tad' T ne sme da kupi gravitaciju jer moze CT da ga kill-a.
Ja imam Talenat: T stoje rame uz rame i simon bira nekog i kaze mu: “Pokazi talenat.”, T mora da pokaze neki talenat (Bunny hop, long jump, surf, crtanje...). Ako se simonu svidi talenat, T ostaje ziv a ako ne bice ubijen. Ako simon naredi da je ZABRANJENA KUPOVINA AUTO BUNNY HOP-A ILI NEKOG SLICNOG OBLIKA VARANJA, tad' T ne sme da kupi jer moze CT da ga kill-a.
Muzicke stolice: Broj stolica mora da bude za 1 manje od broja T-a. Kada simon pusti muziku T trce oko stolica i kada muzika stane T koji nema svoju stolicu bice ubijen.
Ruski Rulet: T stoje rame uz rame i simon se vrti (na strelice) i puca po 1 metak ka terorima (u 1 krugu moze samo 1 petak da opali). Samo simon moze da ubija (osim ako ne naredi nekom CT-u da mu pomogne, max moze 1 CT i Simon da pucaju).
POSTOJI JOS NEKOLIKO IGARA KOJE SIMON MOZE DA NAREDI NA OBICNOM JAIL DANU KOJE OVDE NISU OPISANE.
Free Day (FD): Slobodan dan, dan koji se daje na pocetku mape ili kada neki CT napravi puno FREE KILL-ova, kasnije cu objasniti sta je to.
President Day: (PREDSEDNICKI DAN): Simon je president (predsednik), CT trebaju na mapi da nađu jedan deo gde će da se sakriju i tu da čuvaju simona, dok T mogu da odu u gun room, uzmu puške i pokušaju da ubiju Simona. HP je dozvoljen.
Handicap day: Igra počinje tako što simon kaže: "Sajmon kaže igramo se Handicap day (Hendikep dej)." U ovoj igri nema skakanja, ustajanja, trčanja. Sve što radite morate da radite čučeći. Simona ne slušate ukoliko kaže da skočite, trčite ili bilo šta slično dok se kod igra Handicap day. Igra se završava onda kada simon kaže da se ne igrate više handicap day.
Skocko day: Igra počinje tako što simon kaže: "Sajmon kaže igramo se Skočko day." Na ovoj igri ne smijete prestati da skačete. Simon ima pravo da vas ubije ukoliko vidi da ste prestali da skačete makar na sekund. Igra se završava onda kada simon kaže da se ne igrate više Skočko day.
Zvono day: Igra počinje tako što simon kaže: "Sajmon kaže igramo se Zvono day." Svaki put kada simon zazvoni, vi morate skočiti. Ukoliko simon kaže da se zaledite, pa zatim zazvoni, vi takodje morate skočiti. Igra se završava onda kada simon kaže da se ne igrate više Zvono day.
Puls day: Igra počinje tako što simon kaže: "Sajmon kaže igramo se Puls day." U ovoj igri nema skakanja, čučanja, trčanja. Sve što radite morate da radite hodajući. Simona ne slušate ukoliko kaže da skočite, trčite ili bilo šta slično dok se kod igra Puls day. Igra se završava onda kada simon kaže da se ne igrate više Puls day.
Hitler day: Igra je slična kao Simon kaže. Počinje ovako: "Igramo se Hitler kaže, Hitler kaže...." Svrha ove igre je da u što kraćem vremenskom roku pobijete zatvorenike. Kada naredjujete, ne smijete davati nešto nerealno kako bi zatvorenici bili ubijeni, već je cilj da im to otežate. Takodje, možete i mučiti zatvorenike na razne načine, al' ne smijete ugroziti njih i davati im zadatke u kojima nemaju šanse da prežive. Glavna svrha ove igre je da zatvorenici sve brže rade nego inače.
Punishment day (Panišment dej): Cilj ove igre je kazniti zatvorenika koji je u prošloj rundi napravio pobunu ili pravio probleme. Zatvorenika možete kazniti tako što ga zatvorite negdje, kažete mu da skoči sa toga i toga, da mu kažete da postavi sensitivity na neki veći broj i da pomjera glavu ili nešto slično šta vam padne na pamet u tom trenutku. Kažnjavanje zatvorenika morate STROGO izvoditi pred ostalim zatvorenicima kako bi oni vidjeli šta im slijedi ukoliko budu pravili pobune. Ne smijete jednostavno ubiti zatvorenika, već mu morate dati šansu za preživljavanje.
ElToro: Ovu igru možete igrati na razne načine. Možete igrati u timovima, a možete i pojedinačno. Jedan od zatvorenika čučne i on predstavlja bika, dok se drugi popenje na njega. Na Simonov znak krećete. Cilj je što duže ostati na "biku". Na ovoj igri je zabranjeno korišćenje multi-jumpa i gravity-ja.
Prezivljavanje: Igra je zabranjena. CT ne sme da baca HE na TT pa i da je ova "igra". Ubijanjem TT sa HE se kaznjava banom od 60 min.

JailBreak IGRE:

Spartan day: T dobije STIT i DGL, CT m4a1 i ak47.
Sniper day: T i CT dobijaju AWP.
Scout day: T dobije SCOUT i gravity, CT AWP i gravity.
Knife day: T i CT dobijaju KNIFE, T ima 50hp-a, CT 85hp-a.
Riot day: T dobije MAC-10 i HE, CT m4a1, DGL i SMOKE.
Box: T se medjusobno udaraju/boxaju rukama. Svako od njih kada se start box ima 100hp-a. Box ne sme da se igra gunom tj. da jedan T ubije drugog gunom (kaznjava se slayom). Simon moze da naredi da se box igra gunovima ali moraju obe strane da budu ravnopravne tj. da imaju svi gun. Ako Simon dozvoli da T ubije gunom drugog T dok igraju box (bez guna) simon se kaznjava transferom. Takodje T ne sme da kupi hp dok je box.

Maksimalno je dati 2x igru na jednoj mapi. Sve zavisi od simona, kad' zeli dati igru.
Na igrama CT ne sme da ulazi u vrata/teleport. Kazna=> SLAY.


OPSTA PRAVILA JAILBREAKA:
1. Svi se moraju pridrzavati ovih pravila, u suprotnom kazna admina => BAN
2. FREE KILL - kada CT ubije T bez razloga kaznjava se BANOM na 60 minuta ili prebacivanjem u terore.
3. Simon ne sme da naredjuje nesto sto je nerealno: “Imas 2 sekunde da dodjes do mene”, a nalazi se na drugom kraju mape...
4. Namerno blokiranje nekog prolaza (jail_rats), vrata(jail_pyramid), kaznjava se slay-om/banom.
5. Odnos CT i T mora da bude: (1:3)
6. CT ne smeju da ulaze u celije osim ako: T se krije, ima oruzje, napada CT ili je AFK.
7. U jednoj rundi samo jedan igrac moze da naredjuje (da bude Simon), osim ako simon ode, bude prebacen u T ili ubijen. Niko drugi nema pravo da naredjuje dok ima simona.
8. Cuceci znaci da se hoda sa pritisnutim ctrl-om (duck).
9. Provociranje je strogo zabranjeno i ishod je prebacivanje u T.
10. Poslednji preziveli T mora da kuca /lr (ako mu se sam ne otvori menu) i mora da izabere duel sa nekim od kantera,
11. Simon mora precizan da bude u odbrojavanju: “ako kaze imas 10 sekundi”, to moraju da budu priblizno 10 sekundi, a ne da broji ukupno 3 sekunde.
12. Kad poslednji preziveli T bira duel zabranjeno je da "puni" oruzije (dozvoljen je samo 1 metak u sarzeru). Kaznjava se slay-om.
13. Ako T ubije CT sa HE to se racuna kao da ga je ubio sa puskom/rukama i tog T treba da bude ubijen.
14. Za psovanje majke/porodice/nacionalnosti maksimalno 300min.
15. Za prelazenje igraca koji nemaju mic ide transf. Ako nastavi opet da prelazi ide ban do 120min.
16. Za ubijanje drugim gunovima na igrama ban do 120min.
17. STROGO JE ZABRANJENO AKTIVIRANJE KISELINE. Maksimalan ban je do 300min.
18. Ako CT namerno uradi masovan fk (udje u kavez i sve kill-a) ban do 300min, ako fk-a pa pobegne ban do 450min.

PRAVILA PROVOCIRANJA:
1. Ishod provociranja je prebacivanje u T > SLAY > KICK > BAN
2. PROVOCIRANJE JE:
1. Kada zatvorenici stoje u kavezu: CT > ne sme da ulazi u kavez.
2. Prisustvo CT na fudbalskom terenu u bazenu, kada je u toku fudbalska utakmica ili trka u plivanju.
3. Pri provociranju T moze da udari, ubije CT i mora da prodje NEKAZNJENO!!!PRAVILNIK ZA ADMINE
1. Admin mora strogo da se pridrzava svih pravila za admine jer ce u suprotnom biti sankcionisan.
2. Admin mora da se ponasa na serveru kao i svaki drugi igrac, bez povlastica.
3. Admini ne smeju medjusobno davati free day bez razloga.
4. Admini ne smeju da cenzurisu igrace, najstrozija kazna je permanent ban.
5. Admini ne smeju da vredjaju igrace.
6. Admini ne smeju da pisu belim slovima (amx_tsay, amx_csay, amx_csayy i amx_tsayy)
7. Admini ne smeju da spamuju po chatu.
8. Admini ne smeju da zloupotrebljavaju komande: amx_slap i amx_slay
9. Admini obavezno moraju da navedu odgovarajuci razlog bana! (fk, ct, vredjanje...)
avatar
Kane32
Bog servera
Bog servera

Posts : 9
Join date : 2016-10-09
Age : 18
Location : Smederevo

View user profile http://deagle.all-up.com

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum